Junakovo popotovanje

Vedno imate možnost furati svojo zgodbo!

Mislite, da ne morete? Pereveč trpite? Ni priložnosti? Ukleščeni ste v rutine? Povsod je kaos? Nič se vam ne obeta in nič ne diši? Potrebujete spremembo? Ali vsaj brco v rit?

Če ste prepričani, da ste sužnji svoje realnosti in drugim godrnjate o tem v neki žalostni zgodbi, imate prav. Toda ni res, da ne more biti drugače. V vas se skriva drugačna zgodba, samo naučiti se morate, kako jo furati v realnosti.

Ne bojte se, ne bo vam treba biti Janja Garnbret ali Luka Dončić. Furali boste svojo osebno zgodbo, ki vas kliče iz globin, a vas še nihče ni naučil, kako ji prisluhniti.

Naslednji termin delavnice je: 2. do 4. februar 2024 na Sončnem griču v Slovenski Istri.

PRIJAVNICA


Opis delavnice

Izbezali boste na dan svoj notranji klic in poskrbeli, da postane sestavni del vaše življenjske zgodbe. Pripovedovalec te zgodbe boste vi sami v svojem realnem življenju. Pripravili se boste na ključno bitko s svojim zmajem in objeli svoj novi jaz.  Vaše življenje je veriga osebnih junaštev, iz katerih sestavljate  svojo zgodbo. Jasn(ejš)a osebna zgodba vas bo opolnomočila za junaštvo v vsakdanjiku.

Kako se prijaviti?

Najprej vdihnite, zaprite oči in se vprašajte: “Ali me pokliče?”

Če vas pokliče, izpolnite prijavnico in vaše junakovo popotovanje se bo že začelo!

Zagotovo boste marsikaj morali urediti, da boste lahko prišli in seveda za delavnico tudi nekaj plačati. A tudi to je del junakovega popotovanja.

Kaj še morate vedeti?

Točnost je zelo zaželena. Prednost pri prijavi bodo imeli tisti, ki lahko ostanejo ves čas delavnice. Delavnica traja od petka ob 19.00 (začnemo z večerjo in večernjim krogom) do nedelje ob 15.00. Seveda so izjeme možne in moč klica pomeni več kot vse ostalo. Vedno doslej smo našli pot …

Za prevoz se boste lahko prijavljeni povezali med sabo. Ostale podatke, kako priti do nas, najdete na naši spletni strani, (točna lokacija na Google Maps) prijavljeni pa dobite tudi podroben opis glede prevoza in ostale tehnične podatke.

Darilna ekonomija je del vsakdana na Sončnem griču. To načelo radi prenašamo tudi na dogodke. Darilna ekonomija pomeni, da stroške krijemo solidarno po točki ravnotežja oz. zadovoljstva.

Kdor zmore prispevati nekaj več, s tem omogoči nekomu drugemu, da prispeva nekaj manj. Točka zadovoljstva pomeni, da ne date niti premalo (skrajnost je “kovanček v klobuk”, da lahko rečete, da ste nekaj dali) niti žrtve (prispevate preveč glede na to, koliko imate in koliko vam je vredno, kar ste prejeli). Prispevek naj bo sorazmeren; ob njem imate na koncu dober občutek.

Okvir je:

  • 120€ je fiksni strošek za prostor, dve nočitvi, vege-obroki in prigrizki (večinoma eko in domače z vrta) ter skripte
  • 80-200€ je drsni prispevek za vodenje delavnice (ni prepovedano prispevati več)

Če je klic močan, a denarnica prazna, mi pišite na narapetrovic@gmail.com, pa skupaj poiščemo rešitev.

V prijavnici je polje, v katerega lahko vnesete znesek, ki ga z zadovoljstvom prispevate — tudi če je nižji ali višji od predlaganih zneskov. S tem mi date orientacijo, kaj vam je sprejemljivo in se vam za to najlepše zahvaljujem!

Za konec še kratek opis poteka delavnice Junaka izpred več let — preberete ga lahko tukaj.

Bodimo povezani…

prejemajte presnovičnik