Kaj: delavnica samopreobrazbe skozi model Junakovega popotovanja
Kdaj: petek, 26. 8. 2022 ob 19.00 do nedelja, 28. 8. 2022, ob 15.00.
Kje: Sončni grič, Topolovec 29, 6272 Gračišče
Kdo: vodi Nara Petrovič
PRIJAVNICA

 

Junak – končno spet!

Delavnice raziskovanja notranjega namena po arhetipu junakovega popotovanja se je pred leti prijel preprost naziv Junak. Prijatelji in znanci so spet podrezali vame: “Nara, kdaj boš spet imel Junaka?” Hm, imam nekaj časa — pa dajmo!

Svet je zmeden in vsi iščemo jasnost sredi negotovosti. Junak vas lahko podpre v iskanju jasnosti. Najboljše pri Junaku je to, da je voditelj delavnice prav tako udeleženec, ki ga mora delavnica poklicati, da lahko dobro opravi svoje delo. Na popotovanje gremo kot druščina …

 

Kako se prijaviti?

Najprej vdihnite, zaprite oči in si ponovite zgornje vprašanje: “Ali me pokliče?”

Če vas pokliče, izpolnite prijavnico in vaše junakovo popotovanje se bo že začelo!

Zagotovo boste marsikaj morali urediti, da boste lahko prišli in seveda za delavnico tudi nekaj plačati. A tudi vse to je del junakovega popotovanja.

 

Kaj še morate vedeti?

Točnost je zelo zaželena. Prednost pri prijavi bodo imeli tisti, ki lahko ostanejo ves čas delavnice. Delavnica traja od petka ob 19.00 (začnemo z večerjo in večernjim krogom) do nedelje ob 15.00. Seveda so izjeme možne in moč klica pomeni več kot vse ostalo. Vedno doslej smo našli pot …

Za prevoz se boste lahko prijavljeni povezali med sabo. Ostale podatke, kako priti do nas, najdete na naši spletni strani, (točna lokacija na Google Maps) prijavljeni pa dobite tudi podroben opis glede prevoza in ostale tehnične podatke.

Darilna ekonomija je del vsakdana na Sončnem griču. To načelo prenašamo tudi na dogodke. Darilna ekonomija pomeni, da stroške krijemo solidarno po točki ravnotežja oz. zadovoljstva.

Kdor zmore prispevati nekaj več, s tem omogoči nekomu drugemu, da prispeva nekaj manj. Točka zadovoljstva pomeni, da ne date niti premalo (skrajnost je “kovanček v klobuk”, da lahko rečete, da ste nekaj dali) niti žrtve (prispevate preveč glede na to, koliko imate in koliko vam je vredno, kar ste prejeli). Prispevek naj bo sorazmeren; ob njem imate na koncu dober občutek.

Okvir je:

  • 100€ je fiksni strošek za prostor, nočitve, vege-obroke (večinoma eko in z vrta), skripte
  • 70-170€ je drsni prispevek za vodenje delavnice (ni prepovedano prispevati več)

Če je klic močan, a denarnica prazna, mi pišite na narapetrovic@gmail.com, pa skupaj poiščemo rešitev.

Če bo želja, se lahko na delavnici spustimo tudi k temi intimnosti z denarjem, gradnje zaupanja in prijateljstva z njim — najsi (mislite, da) ga imate premalo. V prijavnici je polje, v katerega lahko vnesete znesek, ki ga z zadovoljstvom prispevate — tudi če je nižji ali višji od predlaganih zneskov. S tem mi date orientacijo, kaj vam je sprejemljivo in se vam za to najlepše zahvaljujem!

Za konec še kratek opis poteka delavnice Junaka izpred več let — preberete ga lahko tukaj.